летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Безспорно е, че летните гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми се радват на неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените характерности. Статистиките сочат, още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се чудите или тревожите за това какъв вид летни гуми да подберете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате увереност и класа. Летните гуми на компанията SYRON притежават доста предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че периодически на пътното платно има предпоставки да се случат ненайдени и лоши ситуации.

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON обхваща три специални вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Syron – главни достойнства

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се понижава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски степени на звук, лукс при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-главното нещо, от което има потребност един шофьор. В допълнение, SYRON са от онези търговци, които вмъкват в собствените си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават приложими за още по-мащабен пробег и солидна твърдост даже и при каране с огромна скорост.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и подвижност и обезпечават по-бързо прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и влажно; по-мащабни външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, най-вече при голяма скорост; жилава жичка на коланите, които гарантират по-успешна обратна връзка с пътната настилка и акуратно движение. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, когато става въпрос за сцепление и точност на карането – това ги конституира като перфектен избор за ситуации, в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на производителя да създава увлекателно чувство от карането. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три съществени надлъжни тръби над предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Още, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна подобряват солидността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Главните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, малкото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали пътни платна. Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при всички режими на потребление.

Летни гуми SYRON – вторични преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни тръби, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени, кълбовидни раменни повърхности, които се влияят незначително от пътната настилка и посредством които се прецизира придвижването и се намалява вероятността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира возенето на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се реализира еднакво разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на марката SYRON състоят се от други особени и значими характерности. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-доброкачествено сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които наедно с изброените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-представителните марки в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава почит и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се използват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до нищожното. Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-ограничен харч на гориво.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи фирми в интернационален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, марката се разширява постоянно съобразно най-иновативните технологии и моди на пазара, за да гарантира удобството и сигурността на шофьорите. Различните модели летни гуми на Maxxis са съставени от специфични качества и плюсове. Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в изключително трайни, и имат относително дълготраен живот, дори и при неправилно износване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в основните проводници и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-стабилна смес на предпазителя и вече обговорената технология за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни платна.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предлагаме изобилие от висококачествени и достъпни оферти! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте и: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми SYRON
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON – вторични преимущества
Летни гуми Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus
Като за финал