хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни

Вече не обръщаме внимание на мълчаливото присъствие на хладилниците в кухните ни, че понякога забравяме колко са ни необходими и се досещаме колко са ни ценни в мига, в който се развалят. Това са моментите, в които първо се дразним, след това се паникьосваме, а за финал се усещаме, че нито сме поддържали хладилниците си, нито сме сме се притеснявали от „сигнализациите“, които са показвали, че има някакъв проблем. Често се стига до момента, в който клиентите придобиват нови хладилници. Ако и вие сте в тази ситуация, екипът ни е насреща, за да ви съпроводим през всички стъпки за вземане на хладилници, до разглеждането на всеки детайл и купуването по електронен път.

Щом се нуждаете от нови хладилници, екипът ни е насреща . В началото е добре да ви представим малко любопитки.

Шест храни, които да не държите в хладилници

Макар и да е възприето да прибираме всички продукти в хладилниците, оказва се, че съществуват продукти, които трябва да останат отвън. Все пак, ако искаме да спасим всички качества и пресния им вид. Проучихме въпроса и ви предоставяме шест продукта, които винги слагаме в хладилниците, но за които е препоръчително да ги оставите отвън. Ето кои са те:

1. Салата с подправки – случва се да не успеем да изядем салатата. И редочно, за да да не се тъпчем, предпочитаме да я сложим в хладилниците. Внимание! По този начин свежестта на салата ще изчезне, а и съществува опасност за за „ароматизиране“ на хладилниците не особено приятно.

2. Домати – ако държите на хранителните вещества в доматите, и на техния вкус, не ги прибирайте в хладилниците, а ги оставете отгоре.

3. Хлебни изделия – действително хлебните продукти, държани в хладилниците, много по-бързо губят свежестта си.

4. Авокадо – ако не го съхранявате в хладилниците, авокадото ще узрява добре и ще се задържи по-дълго.

5. Чесън – „любимото“ му място не е в хладилниците, а в проветриво и сухо помещение.

6. Мед – побързайте и пренесете всички опаковки мед от хладилниците и ги приберете в някой шкаф.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Как работят филтрите в нашия сайт за избор на хладилници

Представяме ви решение, с помощта на което да разбере начина, по който да направите по-точно търсенето си в категория „хладилници“ , за да намерите онова, което търсите, без да попадате на излишък от ненужни резултати. В най-ляво ще видите различни опции, които ще ви помогнат да започнете първоначалния филтър на всякакви видове хладилници, които имаме. Говорим за „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Имате свободата да избирате всичко, което ви е полезно, за да „стесните кръга“ на резултатите. Когато стигнете до резултата, който ви е нужжен, вижте към менютата в началото на сайта, като чрез тях можете да подреждате всички резултати/ можете да подредите всички резултатите за хладилниците по позиция, име и цена, да се подреждат във увеличаваща се или намаляваща поредица, както и колко на брой артикули да виждате на една страница. Създали сме го с целта – каквито и атрикули да ви трябват – хладилници, мебели и т.н., да сте способни вие да аранжирате всичко, което виждате спрямо специфичните ви нужди. Вярваме, че това е изключително предимство на магазина в нашия сайт, а множеството ни доволни потребители го потвърждават.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

В Top Market ще откриете всякакви разновидности хладилници

Сред голямото ни разнообразие ще забележите хладилници с долна и горна камера, хладилници , произведени с една врата, Side by Side хладилници, хладилници , подходящи да бъдат вградени и, то е ясно, витрини с хладилен ефект. Както с всичко, което предлагаме,, и в този случай сме гледали да демонстрираме производството на максимален брой производители, за да позволим максимален избор на всеки наш клиент. Разбира се, и при хладилниците разполагаме с всякакви филтри от електронния ни магазин, които позволяват по-конкретни резултати. Тяхната идея е всеки човек да ограничи сам точно какви артикули да му излизат.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Как се прави размразяване на хладилници

Обикновено новите хладилници са снабдени със система, с помощта на която сами се размразяват . Това става с помощта на специален изход, по който изтича излишната вода и се излива в определено място, а след това идва процес на изпарение. Ако пожелаете, може да чистите отвора и специалното легенче, за да съдействате за дълга служба на новите ви хладилници.

Имате нужда от хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!

Всичките ни специалисти са на разположение на евентуални въпрос или ще ви снабдят с най-добрия съвет за хладилниците. Ако се затруднявате да изберете кой от посочените от вас хладилници да занесете у дома, колебаете се какви са предимствата им сравнени с останалите или просто трябва да установите нещо, недейте да се колебаете, а ни потърсете. Можете да го направите по всякакви варианти – вие решавате. За всички питания около хладилници или всякакви други артикули моете да се свържете с нас на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че всичките ви въпроси са за ресор Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са удобни ефикасни, вече хабят по-малко енергия и някои дори са смарт джаджи , би било добре всички да помислим върху отношението си към тях. Трябва да усетим полезността от нов хладилник и ползите за съществуването ни, които носи със себе си. Разгледайте хладилниците в Top Market и си изберете този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни
Шест храни, които да не държите в хладилници
Как работят филтрите в нашия сайт за избор на хладилници
В Top Market ще откриете всякакви разновидности хладилници
Как се прави размразяване на хладилници
Имате нужда от хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!