Разновидности интериорни бои и особеностите им

Разновидности интериорни бои и особеностите им

При покупката на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, преди всичко трябва добре да разучите избора на пазара и какви типове интериорни бои са достъпни на пазара. Какви да бъдат пространствата ви, дали сияйни с метални отражения, да изглеждат сатенено фини , пъстри ярки пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Направете си идея какви стени желаете . Интериорната концепция е съчетание от на художника и науката на архитекта, с грижа за измисляне на удобни условия за живот. По начина, по който хората прогресират , стават по-добри и преобразяват така и пространствата , където живеят имат нужда постоянно от нещо ново , в течение с актуалното . Първоначалният ход в ремонтната дейност на пространствата е подбора на нов тон интериорни бои за стените . Във всички случаи би бил не просто най-променящият фактор , а и първата стъпка за планиране на нов интериорен дизайн. Важно е да сте информирани , че освен уникалните градивни идеи и професионалното извършване на плана от съществена важност е и марката на боите . Capbg от пет години донася българския пазар италиански стоки за боядисване , с доказано име и качество. Боите им можете да намерите в значителен брой вериги строителни магазини в родината , а по време на последните две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Компанията е в готовност да ни покаже богат асортимент за всеки вид пространство.

Да пристъпим към действие. Начини на работа

В случай че предпочетете четка за нанасянето на интериорни бои, е задължително да се погрижите за възможността от зацапване . Намазването на боя във всеки случай започва от тавана. Предпазете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът разбира се е много лесен за употреба метод, най-много ползван във вътрешния вид на стари здания. Поставя багрилното вещество равно, което обещава занижен разход на боя . Изисква плътно покритие на мебелите , заради това не е препоръчително за ремонт на нови къщи и офиси .

 интериорни бои 1
интериорни бои

Колко пласта боя са ни необходими ?

По всяка вероятност не е възможно достигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Обикновено е нужно второ или трето повторение за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните нюанси два пъти са достатъчни , а за светлите три-четири. Когато проектът за интериора е ваш , вие сте тези които идеално усещат отговора на въпроса за слоевете боя .

Ефектни интериорни бои 2
Ефектни интериорни бои

Преди началото на нанасяне на интериорни бои

Преди началото на прилагането на материала, на който сме се спрели е добре да направите грундиране. Така се постига върху стената напълно изравнена база за действие като попълва грапавите и хлътнали части. Изразходва еднаква поглъщаемост и по-просто и икономично поставяне на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да достига до в основата, точно поради тази причина се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. Съществено важно е освен настроение, ремонтите ни да ни създават сигурност . Грунда се прилага по цялата плоскост . За изсъхване се оставя два – три часа. Имаме готовност да преминем към разнасянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Миещи бои

Страхотна такава концепция, лесна за откриване в Capbg са миещите материали . Добра покривателна способност и ускорено засъхване я превръщат в съвместима за ръчно и машинно боядисване . Постига приветливост и добавя последен щрих на дизайна . Продуктът в съвместим с всеки тип зидове и страхотна за композиция с други материали , което ще направи обстановката раздвижена .

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, богати смоли с металически оцветителни . Бояджийският материал е огненоупорен, безвреден за хората и околната среда. Ефектът, който създава пасва и на официално претенциозен, и на моден визуален вид. Сместа на Онточенто се прилага директно с бояджийски валяк дори и с навлажнена гъба.

Вижте нашите интериорни бои 3
Вижте нашите интериорни бои

Нововъведението в боите Енканто

Категорична тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Изобретена на базата на вода и с сменящи се от слънчевата светлина цветови тоналности. Използва се на много места , заради кадифения стил , който постига . Енканто са иновативно решение интериорни бои, тепърва навлизаща на българския пазар.

И още от Capbg

Не пропускайте момента да разгледате предложенията на Capbg за фасадни бои за зидове , които могат да завършат общата концепция за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Каталог интериорни бои 4
Каталог интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 5
Разнообразие от интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 6
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 7
Разновидности интериорни бои
Качествени интериорни бои 8
Качествени интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 10
Най-добрите интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Да пристъпим към действие. Начини на работа
Колко пласта боя са ни необходими ?
Преди началото на нанасяне на интериорни бои
Миещи бои
Блестящи по природа с Оточенто
Нововъведението в боите Енканто
И още от Capbg

Вашият коментар