детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли

С нетърпение ще ви срещнем с току-що излязлата серия детски рокли на „Точици“ , създадена от нежни и практични кройки подобаващи за непрекъсващи приключения , както и за изискани дни. Красотата на елементите ще ви накара да попаднете в магически свят от фантазии и да се прехласнете по пролетните детски рокли.

Детски рокли за бебета

От векове назад и до днес роклята се смята за знак за женственост и елегантност . От най-ранна възраст така ни карат да се чувстваме прекрасните модели рокли. Сериите за деца до 2-годишна възраст , са смесица прекрасни багри с висококачествени материали , осигуряващи детския комфорт . Страхотно решение са видовете детски рокли с филмови герои . Типа рокля с Елза, съвсем както анимационната любимка , е най-популярна сред детската публика . Естествено , имаме оферта и за последователите на другата анимационна звезда – Ана. Типа модел на Ана е от памучна изработка и с къдрици около яката. За максимална изящност , може да се комплектува с пепеляво болеро . Друго предложение за най-малките са светещите детски рокли с цветя изрязани ръкави . Свободно разкроени и с закопчаване от предната страна , роклите са идеално пасващи за вечно продължаващите летни приключения .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Сътворени с

Избирайки дрехи за външният вид на своя малчоган , родителят му придава индивидуалност . Ето защо е хубаво малчоганите да се чувстват свободни в безспирните си забавления и проучвания на света , но разбира се и единствени по рода си в тяхната уникалност . Новите селекции от артикули са сътворени с оглед на актуалните тенденции и градивната критика на клиентите , осланяйки се на конкретните нужди на днешния детски свят. Топлият сезон ни кара да се насочим към виталност и романтика от цветове . Превърнете във фея вашата малка принцеса с настоящата серия от детски рокли на марката .

Играйте с „Точици“

Ако се отбиете в един от обектите на фирмата в на територията на България и си купите една от новите ни детски рокли, дъщеричката ви има възможността да играе на специален флипер , поставен в магазина. При набавяне на нужния брой точки, печелите допълнителни страхотни награди . Не подминавайте факта, че за бранда детското мнение е ценно . Можете да напишете собствено мнение или това на вашето дете за вече притежаваната от вашето дете дреха в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

Подарък за вашето дете

Със закупуването на всяка рокля от пролетната серия на „Точици“ вие получавате , като етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка подреждаща се в детски пъзел. Илюстрацията е подбрана характеризирайки външния вид на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за всеки ден

Госпожиците обичат да се чувстват забележителни , удачно решение на проблема са всекидневните детски рокли. Добър избор се оказва модела с панделки . Материала е от лен и памук с най-високо качество, а панделките – допълнение са изработени по образец на детска рисунка . Разкроението се спуска свободно под талията и предоставя възможност за спокойни движения. Блестящо предложение е роклята с Мики Маус и пола – балерина. Щурата апликация носи невероятен вид , а полата от изящни воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Пасващ на всекидневните нужди на всяка млада дама се оказват джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С бледо кафяв цвят , мек плат и дължина падаща до коляното, ще стане любима на всяка млада дама . Създадена за неспирни детски забави и танци до безкрай. Не бихме могли да не обърнем заслужено внимание и на смесицата между рокля и гащеризон с пола и колан. Интересен модел , допълнен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и няколко разперили криле пеперуди закачени на колана. Мекият розов десен ни говори за класа . С който и от видовете на всекидневни последната колекцията на „Точици“ да изненадате малката си госпожица , няма да бъде грешка.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Загриженост и високо качество

Произведени единствено в нашата родина , с най-класни оригинални материали и прехласващи тонове и оригинални орнаменти , детски рокли на бранда са като извадени от приказна действителност . В случай че искате да разнообразите външния вид с още детайли, бихте могли да разгледате предлаганите шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните течения . Прегледайте и новите пролетни колекции от дрехи за малки мъже .

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 9 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли
Детски рокли за бебета
Сътворени с
Играйте с „Точици“
Подарък за вашето дете
Детски рокли за всеки ден
Загриженост и високо качество

Едно мнение за “детски рокли”

Вашият коментар