матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали своето качество марки в производството на мебели в България. В нейния каталог са добавени подбрани предложения и сортове матраци – от еднолицеви, с две лица матраци и предназначени за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов доставят на потребителите най-качествена услуга, както и най-висока степен на удобство и комфорт във времето за сън. освен това, продължаващите нововъведения на технологиите за производство, разнообразието от продукти и различните идеи са гаранция, че матраците Симеонов са изцяло създадени по нормите и правилата на съвремието за за отлично и пълноценно спане. в това, което ще прочетете ще обсъдим безспорните предимства от поръчването на матраци Симеонов за вашия дом.

Цени по всеки джоб и специални ценови редукции

Матраците от произведени от фирма Симеонов се предлагат в търговската мрежа на извънредно достъпни ценови решения за нормалния купувач по нашите географски шигрини. Предвидили сме и решения за за хората, които търсят комфорта си и биха искали само и единствено най-качествения вариант за за обзавеждането на спалнята си. Нашите продукти са с възможност за издължаване, имайки предвид частните изисквания и възможности на всеки човек. Освен това, регулярно на в интернет магазина ни на сайта ни ще да откриете най-качествените матраци от компанията Симеонов на специални цени. Наблюдавайте всички подобни промоции и намаления на на сайта ни в секция „Специални оферти“.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци нормално се използват за легла или спални, които нямат рамка, поставяща се под матрака. В ситуация че и леглото у вас е е като описаните, то едностранните матраци от , дело на Симеонов ще се перфектно решение за вас. Продуктите ни са именно с вградена рамка за под матрака и ще ви отърват от значително време и начинания, отнасящи се до търсенето ? и напасване. Рамките, предназначени за под матрака на изработените от нас едностранни матраци са създадени от иглолистен материал. Категорично тяхно надмощие е показателят, че са подходящи за поставяне на функция за повдигане, когато се говори за легла и спални с подобна опция.

Разнообразие на артикули

гамата на продуктите на фирма Матраци Симеонов е страшно пълна и кореспондира с потребностите и исканията на съществен обхват от потребители. Като начало, в каталожната ни подредба могат да се открият разнообразни разновидности на матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, предназначени за деца, такива за деца и топ матраци, и дори с френски вид, използващи се за използване в вили. Като плюс, са определени различни сетове матраци по отношение на използваните за производството им компоненти и методи. Измежду най-популярните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В продължението на статията ще разучим по-подробно всички видове матраци от марката Симеонов и техните главни характерности.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Хотелски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и и отговарящи на хотелските нужди, които са удобни изцяло за обзавеждане на хотели. Тези продукти са категорияно удобно усмотрение за обзавеждане на различни хотели, хостели. Основата им е изградена от дървен материал от иглолистно дърво, прибавящ на спалния продукт максимална устойчивост. На тази основа се позволява да бъде сложен както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Детски матраци

Ние от Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на конкретните нужди на малките. Сред всички фигурират най-разнообразни матраци, които са подходящи при малчугани. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят устойчива и еластична основа, позволяваща за вярното напредване на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, обещават на малчуганите максимум ниво на комфорт и чувство за удобство заради полезен, добър и максимално добър сън.

Нетипични размери

Едно от безсъмнените плюсове на матраците дело на компанията Симеонов е това, че се реализират и в нетипични мерки при наличие на претенция или закупуване от точно определен потребител. Така се удовлетворяват индивидуалните желания за широкост, височина и други настройки на матрака. Това съобразяване е много съществено за извличане на необходимите облаги от клиента за улеснение, улеснение и качествено спане.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Ще говорим за различни матраци произведени от фирма Симеонов, за чиято изработка е приложена пяна с памет. Мемори пяната е нов материал, който повишава значително усещането за ултимативно спокойствие и усещането за неповторим комфорт през всяка нощ. Тя намира приложение в осъществяването както на еднолицеви, а също и на двулицеви матраци. И не само това, продуктите за спане, направени от мемори пяна, са точно за лица с проблеми в гръбначния стълб. Мемори пяната спомага за това гръбнакът да стои в подравнено положение, както и да се даде гаранция равен комфорт за цялото човешко тяло. Не бива да забравяме, помнещата пяна е чувствителна на различни температури и сполучливо калибрира температурата на нашето тяло докато сънуваме.

Неедностранни матраци

Двустранните матраци пък са пригодени за всякакви разновидности кревати. Ако се изразим различно, тези продукти са съвременни легла и спални, окомплектовани с подматрачната рамка. Преобладаващата част от неедностранните матраци от марката Симеонов осигуряват на потребителя и плюсово превъзходство, което засилва нивото на комфорт по време на сън. А именно две различни страни за спане – такава за зимата и предназначена за лятото, които могат да се сменят съобразено с годишния сезон персоналните искания и вкусове на съответния човек.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Съдържащи дунапрен матраци

Марката Симеонов , разбира се, дава възможност за редица модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какво представляват техните качества и привлекателности за всеки? Като за начало Vitafoam пенополиуретан практически е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след време възвръща в първото си състояние. Този елемент предоставя пълноценна почивка на клиента по време на спане. От друга страна, съдържащите дунапрен матраци носят и още повече предимства, които със сигурност са непознати за повечето от клиентите. Например мекият дунапрен притежава качествени анатомични свойства, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци от компанията Симеонов са изработени от материали с най-високо качество, като така успяват да съхранят своето основно състояние и качества за доста дълъг период от време.

Още видове

Серията „Алое Вера“ е развита с концепция за удобството и комфорта на тялото на човека по време на спане. Матраците от тази серия съдържат материя, в която можете да откриете есенция от „Алое Вера“. Подобен плат изпълнява функция повдигане усещането пухкавост при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, безсъмнено ще ви помогнат да се спасите от несъзнателно насъбираните през деня отпадналост и изтощение, и да се насладите на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен материал, който се превръща е натурален закрилник лошите миризми и вредящите на всички хора акари. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ колкото се може повече намаляват опасността от развитие на поява на алергични състояния и домашни акари. Не бива да забравяме и, че, поради позволяващата проветряване тяхна структура ще се предотврати и продължителна влажност. По този начин ще си дадете една подходяща, лека и свежа система за качествен спане и почивка.

Колекция „Ванилия“ осигурява на потребителите изключително удобство от матраци при които специално е е използван плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на меко и нежно усещане при докосване от всеки. Силната им структурна изработка гарантира издържливостта им, а приятният бял цвят ще се впише точно във вашето спално помещение.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в Серия „Какао“ са вкарани в употреба висококачествени за максимален времеви период спални продукти, гарантиращи максимално ниво на комфортни усещания по време на спане. Цветът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но, също така, са допълнени ефирни кафяви багри, като по този начин правят горната му част по-пъстра и подходяща за гледане.

Разделът „Climattress” модерните раздели матраци сред предложенията ни. Всички спални продукти, влизащи в нея, иматса със специална мемори субстанция, снабдена с капсули Cool gel, които имат мисия за намаляваме на температурата на тялото ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са създадени за най-топлите месеци, когато високите температурни стойности най-вече представляват основен фактор за нарушения в спокойния и пълноценен сън на човека. Освен всичко друго, тяхната отворена система предлага постояне въздухопоток, а това е допълнително качество за търсещите прохлада потребители. С матраците от “Climattress” серията ни ще добиете чувството, че сте край морския бряг и се възхищавате на приятния и разхлаждащ бриз.

Колекцията „Lux” има и такива с една страна и двустранни матраци. Две са различията при материалите, които са използвани за създаването на тези матраци – използване само на дунапрен и комбинация от мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са сравнително твърди осигуряват здрава и стабилна основа през нощта. Смесването на пяна със специална мемори субстанция и дунапрен осигурява качествена почивка съчетано с силна основаЗатова и матраците с подобна комбинация от материали са един от най-честите избори за всички, оплакващи се от болки в гърба.

Завършваме със – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази серия ще останат доволни всички със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тя съдържа както едностранни, така и двулицеви матраци. По-специалното при тези матраци е свързана с факта, че имат изключително устойчив основен слой. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam с масажиращ ефект върху на човек. Поръчвайки си матрак от носещата името „Ladybird” серия, вие получавате обещание понижаване на болките, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и и положителен развой на истинска почивка нощем.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Допълнения за матраци

За финал, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни приложения за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, които засилват усещането за супер качествено отпочиване през нщта. Широката ни продуктова гама ще ви снабди с пълноценна почивка.

Спрете се на матраците от нашата фирма и се запознайте с реалната релаксация по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище
Цени по всеки джоб и специални ценови редукции
Еднолицеви матраци
Разнообразие на артикули
Хотелски матраци
Детски матраци
Нетипични размери
Мемори матраци
Неедностранни матраци
Съдържащи дунапрен матраци
Още видове
Допълнения за матраци

3 thoughts on “матраци”

Вашият коментар