матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали своето качество марки в производството на мебели в България. В нейния каталог са добавени подбрани предложения и сортове матраци – от еднолицеви, с две лица матраци и предназначени за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов доставят на потребителите най-качествена услуга, както и най-висока степен на удобство и комфорт във времето за сън. освен това, продължаващите нововъведения на технологиите за производство, разнообразието от продукти и различните идеи са гаранция, че матраците Симеонов са изцяло създадени по нормите и правилата на съвремието за за отлично и пълноценно спане. в това, което ще прочетете ще обсъдим безспорните предимства от поръчването на матраци Симеонов за вашия дом.

Цени по всеки джоб и специални ценови редукции

Матраците от произведени от фирма Симеонов се предлагат в търговската мрежа на извънредно достъпни ценови решения за нормалния купувач по нашите географски шигрини. Предвидили сме и решения за за хората, които търсят комфорта си и биха искали само и единствено най-качествения вариант за за обзавеждането на спалнята си. Нашите продукти са с възможност за издължаване, имайки предвид частните изисквания и възможности на всеки човек. Освен това, регулярно на в интернет магазина ни на сайта ни ще да откриете най-качествените матраци от компанията Симеонов на специални цени. Наблюдавайте всички подобни промоции и намаления на на сайта ни в секция „Специални оферти“.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци нормално се използват за легла или спални, които нямат рамка, поставяща се под матрака. В ситуация че и леглото у вас е е като описаните, то едностранните матраци от , дело на Симеонов ще се перфектно решение за вас. Продуктите ни са именно с вградена рамка за под матрака и ще ви отърват от значително време и начинания, отнасящи се до търсенето ? и напасване. Рамките, предназначени за под матрака на изработените от нас едностранни матраци са създадени от иглолистен материал. Категорично тяхно надмощие е показателят, че са подходящи за поставяне на функция за повдигане, когато се говори за легла и спални с подобна опция.

Разнообразие на артикули

гамата на продуктите на фирма Матраци Симеонов е страшно пълна и кореспондира с потребностите и исканията на съществен обхват от потребители. Като начало, в каталожната ни подредба могат да се открият разнообразни разновидности на матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, предназначени за деца, такива за деца и топ матраци, и дори с френски вид, използващи се за използване в вили. Като плюс, са определени различни сетове матраци по отношение на използваните за производството им компоненти и методи. Измежду най-популярните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В продължението на статията ще разучим по-подробно всички видове матраци от марката Симеонов и техните главни характерности.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Хотелски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и и отговарящи на хотелските нужди, които са удобни изцяло за обзавеждане на хотели. Тези продукти са категорияно удобно усмотрение за обзавеждане на различни хотели, хостели. Основата им е изградена от дървен материал от иглолистно дърво, прибавящ на спалния продукт максимална устойчивост. На тази основа се позволява да бъде сложен както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Детски матраци

Ние от Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на конкретните нужди на малките. Сред всички фигурират най-разнообразни матраци, които са подходящи при малчугани. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят устойчива и еластична основа, позволяваща за вярното напредване на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, обещават на малчуганите максимум ниво на комфорт и чувство за удобство заради полезен, добър и максимално добър сън.

Нетипични размери

Едно от безсъмнените плюсове на матраците дело на компанията Симеонов е това, че се реализират и в нетипични мерки при наличие на претенция или закупуване от точно определен потребител. Така се удовлетворяват индивидуалните желания за широкост, височина и други настройки на матрака. Това съобразяване е много съществено за извличане на необходимите облаги от клиента за улеснение, улеснение и качествено спане.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Ще говорим за различни матраци произведени от фирма Симеонов, за чиято изработка е приложена пяна с памет. Мемори пяната е нов материал, който повишава значително усещането за ултимативно спокойствие и усещането за неповторим комфорт през всяка нощ. Тя намира приложение в осъществяването както на еднолицеви, а също и на двулицеви матраци. И не само това, продуктите за спане, направени от мемори пяна, са точно за лица с проблеми в гръбначния стълб. Мемори пяната спомага за това гръбнакът да стои в подравнено положение, както и да се даде гаранция равен комфорт за цялото човешко тяло. Не бива да забравяме, помнещата пяна е чувствителна на различни температури и сполучливо калибрира температурата на нашето тяло докато сънуваме.

Неедностранни матраци

Двустранните матраци пък са пригодени за всякакви разновидности кревати. Ако се изразим различно, тези продукти са съвременни легла и спални, окомплектовани с подматрачната рамка. Преобладаващата част от неедностранните матраци от марката Симеонов осигуряват на потребителя и плюсово превъзходство, което засилва нивото на комфорт по време на сън. А именно две различни страни за спане – такава за зимата и предназначена за лятото, които могат да се сменят съобразено с годишния сезон персоналните искания и вкусове на съответния човек.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Съдържащи дунапрен матраци

Марката Симеонов , разбира се, дава възможност за редица модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какво представляват техните качества и привлекателности за всеки? Като за начало Vitafoam пенополиуретан практически е материал от пяна, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след време възвръща в първото си състояние. Този елемент предоставя пълноценна почивка на клиента по време на спане. От друга страна, съдържащите дунапрен матраци носят и още повече предимства, които със сигурност са непознати за повечето от клиентите. Например мекият дунапрен притежава качествени анатомични свойства, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Съдържащите дунапрен матраци от компанията Симеонов са изработени от материали с най-високо качество, като така успяват да съхранят своето основно състояние и качества за доста дълъг период от време.

Още видове

Серията „Алое Вера“ е развита с концепция за удобството и комфорта на тялото на човека по време на спане. Матраците от тази серия съдържат материя, в която можете да откриете есенция от „Алое Вера“. Подобен плат изпълнява функция повдигане усещането пухкавост при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, безсъмнено ще ви помогнат да се спасите от несъзнателно насъбираните през деня отпадналост и изтощение, и да се насладите на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен материал, който се превръща е натурален закрилник лошите миризми и вредящите на всички хора акари. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ колкото се може повече намаляват опасността от развитие на поява на алергични състояния и домашни акари. Не бива да забравяме и, че, поради позволяващата проветряване тяхна структура ще се предотврати и продължителна влажност. По този начин ще си дадете една подходяща, лека и свежа система за качествен спане и почивка.

Колекция „Ванилия“ осигурява на потребителите изключително удобство от матраци при които специално е е използван плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на меко и нежно усещане при докосване от всеки. Силната им структурна изработка гарантира издържливостта им, а приятният бял цвят ще се впише точно във вашето спално помещение.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в Серия „Какао“ са вкарани в употреба висококачествени за максимален времеви период спални продукти, гарантиращи максимално ниво на комфортни усещания по време на спане. Цветът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но, също така, са допълнени ефирни кафяви багри, като по този начин правят горната му част по-пъстра и подходяща за гледане.

Разделът „Climattress” модерните раздели матраци сред предложенията ни. Всички спални продукти, влизащи в нея, иматса със специална мемори субстанция, снабдена с капсули Cool gel, които имат мисия за намаляваме на температурата на тялото ако има такава потребност. Матраците от от колекцията „Climattress” са създадени за най-топлите месеци, когато високите температурни стойности най-вече представляват основен фактор за нарушения в спокойния и пълноценен сън на човека. Освен всичко друго, тяхната отворена система предлага постояне въздухопоток, а това е допълнително качество за търсещите прохлада потребители. С матраците от “Climattress” серията ни ще добиете чувството, че сте край морския бряг и се възхищавате на приятния и разхлаждащ бриз.

Колекцията „Lux” има и такива с една страна и двустранни матраци. Две са различията при материалите, които са използвани за създаването на тези матраци – използване само на дунапрен и комбинация от мемори пяна. Матраците отсерията, която носи името „Lux”, са сравнително твърди осигуряват здрава и стабилна основа през нощта. Смесването на пяна със специална мемори субстанция и дунапрен осигурява качествена почивка съчетано с силна основаЗатова и матраците с подобна комбинация от материали са един от най-честите избори за всички, оплакващи се от болки в гърба.

Завършваме със – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази серия ще останат доволни всички със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тя съдържа както едностранни, така и двулицеви матраци. По-специалното при тези матраци е свързана с факта, че имат изключително устойчив основен слой. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam с масажиращ ефект върху на човек. Поръчвайки си матрак от носещата името „Ladybird” серия, вие получавате обещание понижаване на болките, предизвикващи неспокойствия в съня ви, и и положителен развой на истинска почивка нощем.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Допълнения за матраци

За финал, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни приложения за любимия ви матрак. От основи и защитни артикули матраци до възглавници, които засилват усещането за супер качествено отпочиване през нщта. Широката ни продуктова гама ще ви снабди с пълноценна почивка.

Спрете се на матраците от нашата фирма и се запознайте с реалната релаксация по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище
Цени по всеки джоб и специални ценови редукции
Еднолицеви матраци
Разнообразие на артикули
Хотелски матраци
Детски матраци
Нетипични размери
Мемори матраци
Неедностранни матраци
Съдържащи дунапрен матраци
Още видове
Допълнения за матраци

One thought on “матраци”

Вашият коментар