Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че в България компанията да не е сред най-известните , си заслужава да се запознаеш по-добре с нейните творения и да намериш най-удачните сред тях, които са присъщи на собствения ти стил и начина, по който гледаш на света !

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки един сезон

Дрехите Jack and Jones са могат да се носят през различните сезони – правят се оригинални модели от съвременни и разнообразни материи тениски и ризи, в различни гами или с прибавени орнамента, модерни в точно определения период на налагане на пазара на линията дрехи. Тъкмо за тази колекция дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в тясно съдружие с малък брой обичащи работата си снабдители, които търсят най-добро качество на продукта преди да стигне до пазара. С помощта колективните им усилия , дрехите Jack and Jones се превръщат в нужни за гардероба на всеки , подходящи за всякакъв повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален начин на живот и стилна визия – такива , които се стремят да наложат изчистената линия , но в по-модерна и тренди разновидност .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 1
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки

В началото след започването на дейността на фирмата, дрехите Jack and Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на международните пазари и се предлага в най-разнообразни варианти . И до днес , дънките се предлагат във всякакви цветови гами и нюанси , с бели участъци, по-малко или повече скъсани, по-прилепнали за тялото , от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и подходът, с който марката съумява да си спечели позиции на чуждестранния пазар и да си отвоюва мястото до останалите разцъфтяващи производители на дънково облекло. Напоследък , компанията налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин главната насока на дънките и цели те да бъдат по-евтини за всеки джоб. Основното , на което държи , е най-вече първокласното качество, впечатляващият модел и майсторството на изработка.

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да предложи максимално удобство за всеки ден, без, разбира се, да пренебрегва висококачествените тъкани , необходими за направата им. Тъкмо в числото на точно тези дрехи Jack and Jones попадат спортните модели на марката , които навярно ще провокират любопитството ти! Провокирани от натоварения начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за абсолютно всички климатични условия през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще бъдат подходящи за мъжете , за които е важно качеството и удобството , водят активен начин на живот , но не са склонни да не обърнат внимание добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от точно тази линия подхождат на дейности навън и сред природата , а прибавените детайли са новаторски и имат за цел да ти помогнат много, когато се намираш в точно такава обстановка.

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се характеризират с ярки облекла и продукти , разпознаваеми като „икони“ в общественото пространство . Добре известната класика е съчетана с актуални елементи , от съвременните течения.

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 автономни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии целят да обединят всички стилове , вкусове и идеи , но се разграничават един от друг, за да са подходящи за всички вкусове и визии .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 3
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в уличната култура на града. Типични за тях са големия брой изображения, които наподобяват графити , които се използват при направата им, и новаторските детайли . Материите са с високо качество , а главните гами от цветове – изчистени , за да бъде възможно детайлите да се откроят по-отчетливо . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и всекидневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с нарисувани графики , суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативният вид на дрехите Jack and Jones се постига посредством изрязани шевове и много други технически детайли , неголяма палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели , ярко изпъкващи цветове, които грабват интереса и определено привличат вниманието . Линията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младежите от мъжки пол, които се водят от модата . Градският лайфстайл и активният живот ясно се вижда, като се съди по начина им на обличане .

Невероятни дрехи Jack And Jones 4
Невероятни дрехи Jack And Jones

Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на бранда, се фокусират върху майсторската изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , все едно минали през многократни пранета в пералня, парчетата плат , които са зашити върху основните парчета, от които е направена дрехата , подобно на кръпки. И с името си, моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен времеви период , а в изпълнението си се стреми да пресъздаде неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят първокласно качество , добавени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат перфектната винтидж визия с допълнени към нея модерни нотки . Уважавайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще отиват на силните мъже, които харесват поддръжници на типичното за него време .

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 5
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Вземи идея за визията си

Съумяхме ли да провокираме твоя интерес ? Силно очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните тъкани и създадените елемента , за да обхванат различните стилове и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Компанията истински си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е наложила и в другите държави.

Погледнете и повече наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Качествени дрехи Jack And Jones 6
Качествени дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 7
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Изключително качествени дрехи Jack And Jones 8
Изключително качествени дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки един сезон
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки
Колекцията дрехи Jack and Jones Tech
Серията дрехи Jack and Jones Premium
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през 5 автономни линии
Серията дрехи Jack and Jones Core
Моделите дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Вземи идея за визията си

Вашият коментар