НЕКА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

Можем ли повечето от нас , да визуализираме своя динамичен и модерен ден, без смартфони? Конкретен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на потребителите които закупуват смартфони естествено се увеличава от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. Тази година малко повече от 36% от жителите на планетата употребяват смартфони, сравнение с 2011 г., когато този дял е само 10. И логиката е ясна , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, КОИТО ПРОВОКИРАТ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с персонална или делова конкретика;

експлоатация на различни типове приложения за пазаруване в мрежата или резервации;

помещаване на прекрасни мигове или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни донася настроение , сила и цветни емоции .

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните се оказва е една от най-следените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, играят роля и специфичните функции, като : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ТОЧНО КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Широкият асортимент от смартфони по магазините, определено има опция да ни обърка , заради това е удобно ако се доверим изпитана марка в бизнеса , като например ООД. Излагаме най-необходимите съвети , които експертите от ООД съветват. Основни характеристики за подбор на новия ви смартфон:

Оферти за смартфони 1
Оферти за смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един лек адаптивен компютър, имащ процесор, памет и изящен дисплей, върху който можеш да потърсиш каквото ти е нужно . Независимо от факта къде сме, можем си дадем сметка , че хората всъщност “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, може би себе си. Думата смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем точно отговаря на характеристиките на самртфона. Идва момента видим главните плюсове от смартфона:

разговаряме с близките ни , би могло да бъде продължаващо часове или делово се свързваме колегите ни;

Споделяме своите влечения и мисли, посредством социалните мрежи, а от там сме през цялото време в течение на най-новите новини , анализи и споделяния ;

Напоследък често смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за по-пълноценна функция;

Когато ни е писнало от ежеминутните задължения , чрез смартфона си, веднага и леко „преминаваме“ в най-интересното ни приложение , за да слушаме хубава песен; да избягаме в различна реалност , чрез проникновен филм; да се разтушим с комедийно предаване или поне за мъничко да се „загубим“ в буквите на грабваща книга .

Смартфоните са верен другар , в случай, че сме гладни , няма значение по кое време на деня.

В случай, че поискаме да си направим селфи, запечатваме скъп момент пулса на деня;

Компютрите ни са определено тежки , от смартфоните, които не просто са преносими, но влизат в джоба на дънките ни.

Информация за смартфони 2
Информация за смартфони

КАКВА РОЛЯ ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не без значение е , RAM паметта е важна при смартфоните, за да имате колкото ви е необходимо mp3, игри, снимки и клипове . 32GB е разумна стойност, независимо от факта, въпреки факта че последните писъци разновидности смартфони поддържат 64GB.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 3
Намерете най-добрите оферти за смартфони

СТРАХОТНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го вземете , харесайте му калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще създаде протекция от белези или някакво падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е от значение , закупете калъф, който съответства на точно по вкуса ви и с него се чувствате удобно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, със сигурност е необходим елемент от поддържането на смартфона – той пази екрана от драскотини и в някои случаи от леки напръсквания с течност ;

Бъдете на щрек , запазете смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го залеете , моментално премахнете батерията, нека за час да изсъхне и чак тогава я вкарайте отново .

Един път в месеца е хубаво да бъде направен пълен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да се изпразни цялостно , стигайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Запазете смартфона си в добро състояние – редовното зачистване , преобрази екрана наслаждение за очите и по този начин ще изглежда още по-представително. За тази цел не препоръчваме използването на хартия, а просто лека кърпичка, в обратна ситуация , би могло да се получи нежелано надраскване на екрана;

Поставяйте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато сте навън. Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой би могъл да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или съответстващата му функция, ако бъде загубен или откраднат.

Най-добрите на пазара смартфони 4
Най-добрите на пазара смартфони

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не купувайте смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. В страницата на ООД, може да разгледате категория от смартфони, специално тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще си изясните , кое устройство ще ви придаде подсигуреност и спокойствие – зареждате един път , за няколко дни.

ФЕЕРИЯ ОТ НЮАНСИ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За дисплея на смартфоните от голямо значение е вида на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако се вгледате , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на цветовете – AMOLED панелите водят LSD, в този смисъл. Превъзходството на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, показващ още повече нюанси .

Оферти за смартфони 5
Оферти за смартфони

МЯСТОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Посетете сайта на ООД и харесайте смартфона, който най-добре отговаря на стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с красив външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате в кожата си . Разгледайте още разделите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Изберете нашите  смартфони 6
Изберете нашите смартфони
Повече за  смартфони 7
Повече за смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 8
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 9
Вижте каталога ни с смартфони
Вижте нашите смартфони 10
Вижте нашите смартфони
Информация за смартфони 11
Информация за смартфони

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ТОЧНО КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВА РОЛЯ ПРИТЕЖАВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
СТРАХОТНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕМ ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ФЕЕРИЯ ОТ НЮАНСИ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
МЯСТОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Вашият коментар