seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД”>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да измести Apple от челното място в класацията на най-доходоносните дружества в света. И знаете ли как? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и активите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и докарват купувачи от това.

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

По каква логика уебсайтовете се класират на първи позиции? Страхотната новина е, че съществува функциониращ модел – SEO оптимизацията. Той работи за всеки уебсайт, ще проработи и за вашата уебстраница. Този модел е seo оптимизацията.

За да покаже вашият уебсайт на чело, търсачката трябва да разпознае в страницата ключовите словосъчетания, по които клиентите ви издирват. Тези ключови думи трябва да са в съдържанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в името на снимковите материали. Освен описаните Google трябва да намери на страницата ви голямо, важно и често добавяно описание, както и линкове към уебсайта от разнообразни разпознаваеми сайтове. Страницата ви трябва да бъде изграден с адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано имате нужда да изпълнявате всички 252 заръки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво постигаме с SEO оптимизацията?

Използваме съветите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме класирали стотици уебсайтове на чело в органичните, свободни резултати на Google.

С това фирмите са икономисали голяма част от разходите за AdWords, подобрили са сделките си в пъти и са се сдобили с безброй нови купувачи! Оптимисти сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го направят и за вашия страница!

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са изключително важни за всеки бизнес! За 2017 година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените артикули за последните 4 години са нараснали драстично с 230%! И тези стойности ще продължават да се повишават докато се доближат до показателите в Съединените Щати, където един от всеки осем долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е нужен за вашия трафик – 72% от клиентите търсят информация в Google преди да пристъпят към покупка, дори и покупката да е от физически магазин.

Клиентите ви без съмнение стоят дълго време във Facebook, затова ползвайте и този метод за реклама. Но водещото преимущество на SEO оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в търсачките, той вече е осъзнал необходимостта от продукта и търси от кого да го вземе – от вашата уебстраница или от вашата конкуренция.

Нашата задача е да доведем този клиент право на вашата уебстраница! Без значение дали предлагате стоки или услуги, няма значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Как отчитаме SEO оптимизацията?

За да имате информация какво точно се изпълнява, всяка седмица ще получавате доклад за корекциите по вашата уебстраница, а всеки месец – отчет за отражението след промените по ясни параметри за SEO оптимизацията: повишаване на посещенията, промяна на позициите в Google, количество уникални посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, брой изработени и качени публикации, брой активни външни линкове.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Имате и възможността да опитате да въведете насоките ни и сами като следвате написаното на последващите страници. Ако имате на разположение хора, на които да възложите SEO оптимизацията, те задължително трябва да бъдат запознати с факторите, да получават съвети и да бъдат контролирани при прилагането на целия процес на SEO оптимизация. Ние, като колектив на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме със знанията да приложим това за вашия сайт! Първоначалните резултати предполагат детайлно обучение за период от поне три месеца и делнична работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първи позиции в Google, там влизат много повече потенциални клиенти, но това не е задължително да не значи непременно и до по-голям обем продажби. Поради тази причина можете да разберете, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също се нуждае от промяна – например да обогатите представянето на артикулите, цените, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи чудесно, но имате ли идея, че само докато преглеждахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проучвания и са индексирани над 21 000 нововъведени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт може да излиза на първи места в Google.

Всеки бизнес е неповторим и същото важи за всеки уебсайт! Именно затова и вашата страница има нужда от конкретна SEO оптимизация и график, съобразно компанията ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще поговорим за класирането и на вашата страница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
Какво постигаме с SEO оптимизацията?
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Как отчитаме SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
В някои случаи вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Вашият коментар