Възстановяване на дерматологичния слой ,използвайки микронидлинг терапия

Всецялото подновяване на здравето и блясъка на дерматологичната тъкан сега е на разположение без хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг терапията е минимално агресивен метод за елиминиране на проблемните области от лицевата фасада , като намалява показалите се фини вълни и неравности по повърхността , привеждайки в действие регенеративните реакции в кожата и стимулиране на колагенообразуването .

По какъв начин работи ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с прилагането на LED светлини в синьо и червено . Студената светлина заличава бацилната среда, възбуждаща възпаление при младежки пъпки , а едновременно с това червената светлина задейства клетъчните частици да произвеждат белтък , което подхранва състава и цвета на кожната покривка . С помощта на присъщия си неоперативен метод, микронидлинг терапията изключва всякакъв дискомфортен усет .

Кои биват учудващите ефекти , които микронидлингът оставя?

– стягане на порестите места

– затриване на дирите на гнойни възпаление

– запълване на фини вълнообразни резки и извивки

– свиване на ареала на пигментните петна

– стягане на кожната тъкан

– изравняване на цвета на кожата

За каква по вид дерматологична обвивка е най-подходяща микронидлинг практиката?

Със съдействието на микронидлинг терапията общият вид на кожата засиява , което се дължи на поощреното колагеново натрупване . Методологията е е приложима върху всички типове кожна обвивка , което я прави удачен ход за индивиди , които мечтаят да ликвидират несъвършенствата от лицето си и да заблестят със здравина и еластичност.

Изключително качествен микронидлинг 1
Изключително качествен микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг интервенция се е доказала като иновативен способ за всецяло опресняване на вида на кожната тъкан . Сред най-важните позитиви стои фактът , че може да влезе в употреба не само за несъвършенствата на лицевата част , но и за повлияване на несъвършени образувания в областта на плътта . Чрез микронидлинг терапията кожната тъкан в третираната зона се превръща в повдигната , обогатена с нужната влага и бляскава . Процедурата бива краткотрайна, несъпътствана от неприятни усещания и без рекреационен период . Мястото се защитава от болката с местна упойка с форма на мека субстанция , която се поставя 20-30 мин. по-рано от старта на микронидлинг практиката и носи значителен усет за удобство .

Как да предотвратим появата на нежелани ефекти след микронидлинга?

С приключването на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е наложително да се съобразите с/със напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , с цел да постигнете максимален отзвук и освен това да избегнете неочаквани странични действия.

При грешно процедиране върху кожния пласт след микронидлинг могат да се усетят нежелани реакции . За да не ги провокирате , ние от ООД даваме следните указания:

– Да се забрави за експанзивни почистващи средства

– Да се страни от облъчването от ярко слънце

– едно денонощие след финала на процедурата да не се слага декоративна козметика , освен в случай че вашият специалист по дерматология не ви е посъветвал друго

– Нощта след манипулацията може да се нанася единствено серум

– Да не се практикува спорт в деня, определен за терапията

– Да не се подлага на масажни процедури , процедури с пара и гореща вода от пет до седем дни след процедурата

– Допуска се възможност в ареала да се образуват пъпки , които ще се скрият в период от седмица след микронидлинг терапията

– При възникването на събитие или условие , което Ви смущава в рамките на два-три дни след процедурата и мислите , че е следствие от нея , ако обичате, осъществете връзка със специалист от нашия екип

Повече за  микронидлинг 2
Повече за микронидлинг

По какви причини микронидлинг методологията с ООД се доказа като безрискова ?

След края на терапията се допуска появяването на леко нагнетяване на третираната зона , обаче следата се заличава след няколко часа . Микронидлинг практиката в общия случай не води до други, освен тези странични ефекти и достига обосновано значими резултати в всецялото възвръщане на младежкия вид на кожната тъкан . От важно значение за нискорисковата микронидлинг терапия е разновидността на вкарваните в употреба устройства . В дерматологичен център ООД ние, неговият екип се доверяваме на ООД – притежаващ сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг интервенция , който съответства на обширните образци на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпитана и доказано успешна , микронидлинг терапията ООД не крие рискове за здравословното състояние , дори напротив – е надежден начин за възвръщане на здравия вид на кожната повърхност.

При неспазване на професионалните съвети на специалиста по дерматология с края на микронидлинг терапията могат да се породят по-бавно изчезващи порозовявания и отоци . В случай че попаднете на нещо червено и подуто , което ви смущава , веднага се допитайте до своя дерматолог .

Вземете микронидлинг 3
Вземете микронидлинг

Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?

По време на ускорената микронидлинг процедура здравно технологично съоръжение с фини , игли, покрити със злато създават голям брой ситни продупчвания по кожния слой . Като резултат се извикват възстановителните ходове и се стимулира колагенообразуването . Със съдействието на дупчиците нашият дерматологичен слой безпроблемно оползотворява полезните за нея съставки , като хиалуронова киселина , полезни вещества и съединения , които възстановяват естествения й вид .

Повече за  микронидлинг 4
Повече за микронидлинг

Колко посещения трябват и след колко време се вижда резултат при микронидлинг?

Микронидлинг манипулацията има популярността на една от най-неизменните във времето действия по възобновяване на кожната тъкан . Нейният ефект е възможно да се запази през цялата следващата година . Следствията от микронидлинга се забелязват с невъоръжено око веднага след края на началната манипулация , като при това за възможно най-добри резултати се препоръчват 3-4 терапии ,вариращо според статуса на вашата кожна покривка. Радиочестотната микронидлинг манипулация с ООД може да се приложи независимо от климата .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг намесата варира в порядъка на 30-40 минути и с настъпването на края й можете да се върнете необезпокоявано към всекидневните си ангажименти.

Пристъпете смело към микронидлинга! Незабавно!

Заявете час за прием при дерматологичен експерт от ООД и разискайте с него всички въпросителни , от които се интересувате . Понякога уточняващият разговор със специалист е възлов при осъществяването на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрия микронидлинг 5
Най-добрия микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 6
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Повече за  микронидлинг 7
Повече за микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 8
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 9
Изключително качествен микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 10
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

По какъв начин работи ООД микронидлинг?
Кои биват учудващите ефекти , които микронидлингът оставя?
За каква по вид дерматологична обвивка е най-подходяща микронидлинг практиката?
Плюсовете на ООД микронидлинг
Как да предотвратим появата на нежелани ефекти след микронидлинга?
По какви причини микронидлинг методологията с ООД се доказа като безрискова ?
Какъв е по своята същност въпросният рехабилитационен микронидлинг?
Колко посещения трябват и след колко време се вижда резултат при микронидлинг?
Пристъпете смело към микронидлинга! Незабавно!

One thought on “Възстановяване на дерматологичния слой ,използвайки микронидлинг терапия”

Вашият коментар