Интересни препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Интересни препоръки , които искате да знаете за летните гуми

Сериозната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-съществените съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на безкрайно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености . Опитите дават представата , че все повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – ключови преимущества

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се редуцира евентуалността за пораждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-значимото нещо , от което има нужда един водач . При това, SYRON са от онези търговци , които налагат в индивидуалните си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното нагорещяване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-голям пробег и забележителна устойчивост даже и при движение с голяма скорост.

Голямо разнообразие летни гуми 1
Голямо разнообразие летни гуми

Летни гуми от набора на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи марки в универсален аспект . Още от основаването си през 1967 година, компанията се развива перманентно в тон с на-новите технологии и направления на пазара, за да подсигури комфорта и сигурността на шофьорите. Разнородните модели  летни гуми на Maxxis включват в себе си специфични свойства и плюсове . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги прави изключително трайни , и имат сравнително продължителен живот, дори и при погрешно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите цеви и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми SYRON – видове

Моделите за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от SYRON

Безсъдържателно е да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете , понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON притежават безброй предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Очебийно е , че нерядко на шосето има предпоставки да се породят ненайдени и неблагопроятстващи обстоятелства .

Нашият каталог с  летни гуми 2
Нашият каталог с летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вас и вашето семейство

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-плътна смес на предпазителя и вече помената технология за допълнително охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за значителна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани улици .

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни прорези, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; коси , овални раменни повърхности, които се влияят незабележимо от улицата и с които се прецизира шофирането и се намалява заплахата от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която прецизира шофирането на неизсъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се извършва равно разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на марката SYRON състоят се от други любопитни и сериозни отличителни белези . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации ; системата, която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и рязко спиране – това са все неща, които вкупом с изредените до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е причината да си съперничи ефикасно с най-влиятелните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава почит и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се използват много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-масивен пробег и по-намален харч на гориво.

Най-добрите на пазара летни гуми 3
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват съвършено сцепление и маневреност и гарантират по-ускорено преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и навлажнено ; по-широки външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, особено при голяма скорост; еластична нишка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с улицата и прецизно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става дума за сцепление и точност на карането – това ги ситуира като перфектен избор за ситуации , в които се налага висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на компанията да създава завладяващо впечатление от придвижването . Гамата включва обхват от 17 инча до 21 инча.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни проводници отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което снижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилитета при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Централните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни улици . Летните гуми осигуряват наложителната продуктивност при всички  режими на експлоатация .

Вижте летни гуми 5
Вижте летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата държава и ви предлагаме изобилие от първокачествени и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Огромно разнообразие от летни гуми 6
Огромно разнообразие от летни гуми
Голямо разнообразие летни гуми 7
Голямо разнообразие летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 8
Най-предпочитаните летни гуми
Видове летни гуми 9
Видове летни гуми

Сериозната роля на летните гуми
Летни гуми Syron – ключови преимущества
Летни гуми от набора на производителя Maxxis
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми от SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вас и вашето семейство
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Като за финал

Едно мнение за “Интересни препоръки , които искате да знаете за летните гуми”

Вашият коментар