Какво трябва да знаем относно различните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да знаем относно различните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите определено са сред най-важните съставни части за вашия автомобил. Вашите автогуми служат за създаването на максимално удобство и свобода във връзка с управлението на колата , и обещават защитата от опасности , спрямо автогумите, както на водача, така и на всички околни . Когато искате да реализирате тези очаквания обаче, е необходимо да заложите на подходящите автогуми. В продължението на статията ще изведем съществените фактори, които е необходимо да се вземат под внимание при избора им . В допълнение, ще ви предложим няколко потребни съвета във връзка с следходните процеси по монтиране , така че всичко да протече по изпитано най-гладкия и положителен начин за вас.

Зимни, летни и всесезонни автогуми – функция и предназначение

Всеки период от годината си има своите претенции по отношение на климата и метеорологичните условия навън . И свойствата на автогумите е важно изцяло да отговарят на въпросните времеви условия. Именно поради тази перспектива на пазара се продават зимни и летни автогуми. Всеки един вид е определен да отговори на точно определено природно действие и обстановка на пътя . Разбира се са налични и универсални автогуми, които до някаква степен съчетават качествата на зимните и летните гуми . Нека да видим по какво точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Вземете автогуми 1
Вземете автогуми

Препоръки след монтирането на автогумите

след прикачване – след извършването на монтажа , не спирайте често да поглеждате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на видими изменения в налягането им, външни белези , странности и други такива евентуално непредвещаващи хубаво признаци . Ако видите подобни, бързо вземете необходимите мерки , за да си гарантирате спокойствието на пътя .

Задоволителни стойности

– в платформата пред вас ще се разгърнат автогуми на неподозирано ниски и изгодни за потребителя цени. Специалистите ни постоянно проследяват теченията на родния пазар в в този контекст, за да гарантира задоволителна полза за постоянните наши клиенти .

Как да намерите точните автогуми?

Наложително е при избора на автогуми да се знаят няколко значително съществени фактора и характеристики . Тези фактори ще ви са от полза да решите кои са най-подходящите и съответстващи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните индекси на автогумите, и достигат до категории като тяхната цена и цел . По-нататък в материала ще узнаете всичко , което трябва разберете за представените детайли, изпълняващи съществена роля в момента на търсене .

# Основни условия , които да вземе предвид в закупуването на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от влиятелните характеристики, които е необходимо да се планират. За всеки модел кола си има препоръчителен размер автогуми, често отбелязан в нейното упътване. Със сигурност прегледайте това упътване и имайте предвид дадените в него размери . Купуването на несъответстващ за автомобила ви размер автогуми е възможно да бъде последвано от няколко недобри последици при шофиране , като например завишена консумация на горивна течност, стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от важно значение в момента на покупка на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която съответната автогума е в състояние да поеме. От своя гледна точка пък скоростният индекс представя максимално вероятна скорост за съответната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси информират границите при функционирането на дадените типове и модели автогуми, с които всеки един шофьор трябва да внимава .

Цел – под „функция“ разбираме в какви пътни ситуации по принцип ще бъдат използвани набелязаните автогуми. Променливата обстановка на платното се свързва и особени методи и характеристики от гледна точка на автогумите. Автогумите, специализирани за управление в градска среда , е добре да осигуряват по-лека консумация на гориво и възможно най-къс спирачен път. Ако постоянно минавате по магистрали или други главни пътища, основни за подбора на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, доброто взаимодействие с пътната настилка и идващият от него комфорт при управление.

Разноски – съвсем в реда на нещата колкото по-доброкачествени автогуми планирате да сложите на вашето превозно средство, толкова по-висока цена ще се наложи да платите за тях. Въпреки всичко проучете хубаво за кой тип кола закупувате , по какви пътища възнамерявате да го управлявате и какви детайли на автогумите са от огромно значение за вас. С този метод ще успеете да направите максимално точното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Най-добрите автогуми 2
Най-добрите автогуми

Страхотно качество

– страхотното качество на автогумите и не само, изпълващи в брошурата на сайта ни, е сигурно . Всяка разновидност продукти се закупуват направо от Германия и са направени по най-актуалните Евро стандарти за качество и сигурност при придвижване .

Разнообразие от автогуми 3
Разнообразие от автогуми

Автогуми – извършване на монтажа

Съвършено естествено след закупуването на чисто нови автогуми, настъпва време и за поставянето им на своето превозно средство. Тогава отново има изпитани улесняващи процедури, които е удачно да следвате . Прегледайте кои биха могли да бъдат те в продължението на статията :

поверете грижата специалисти – поставянето на автогуми е действие, което е задължително да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в специализирани сервизи. Не пробвайте да осъществявате експерименти на своя глава , защото всяка неточно монтирана автогума е вероятно по-нататък да причини много неприятни инциденти на пътя .

задните автогуми в страхотно състояние – задните колела в повечето случаи не са в пряка връзка с кормилното управление на автомобила, което превръща сцеплението с пътя доста по-особено . В този смисъл е добре отзад да бъдат прикачени по-новите или стабилни автогуми предоставящи максимален контрол върху автомобила и отстраняването на сложните случки по пътя .

Невероятни автогуми 4
Невероятни автогуми

Предлагаме ви да видите офертите ни за автогуми

Разгърнете списъка на сайта ни и закупете прилягащите автогуми за наличното ви превозно средство ! Разгледайте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте автогуми 5
Вижте автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 6
Огромно разнообразие от автогуми
Най-добрите оферти за автогуми 7
Най-добрите оферти за автогуми
Изберете нашите  автогуми 8
Изберете нашите автогуми
Разгледайте автогуми 9
Разгледайте автогуми

Зимни, летни и всесезонни автогуми – функция и предназначение
Препоръки след монтирането на автогумите
Задоволителни стойности
Как да намерите точните автогуми?
Страхотно качество
Автогуми – извършване на монтажа
Предлагаме ви да видите офертите ни за автогуми

Вашият коментар